Sappada - Dolomittene

Sappada er en liten fjellandsby i provinsen Udine (Friuli Venezia Giulia) midt i Dolomittene , de mest særegne fjellene i Italia.

Silvio Fauner

Den kjente langrennsløperen Silvio Fauner, som konkurrerte med Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og Thomas Alsgaard, er fra Sappada. Det er mulig å kjøpe skitur med Silvio Fauner.

Sappada Dolomiti-Turismo

Det er et populært turistmål både sommer og vinter, ideelt for barnefamilier.  I området er det  ulike skiområder og snøparker, som Nevelandia Park.

Rundt i fjellene kan du trene forskjellige vintersporter som alpint, langrenn, snowboard, isklatring . Om våren og sommeren kan du ta lange turer og fotturer langs forskjellige stier, og forelske deg i de frodige grønne skogene.  Ta noen forfriskninger i noen fjellhytter og andre serveringssteder.

Gjestfriheten er typisk for disse fjellandsbyene, en varm og vennlig velkomst venter på deg i hoteller, leiligheter, garni, bed & breakfast i Sappada i Italia. Disse overnattings og serveringsstedene er vanligvis alltid i umiddelbar nærhet av skibakkene.

Landskapet er preget av de typiske fjellboligene i mørkt tre og om sommeren er de dekorert med fargerike blomster, noe som gjør atmosfæren i dette landet nesten eventyraktig, takket være sin skjønnhet og karakter.

Sjekk alle vinter- og sommerbegivenheter som finner sted i dette vakre uberørte feriestedet i fjellene i Italia.

Sappada

Book din neste reise

Søk etter hotell i hele verlden