Reiserute på Bali: Beste tidspunkt å besøke Bali og 7-dagers reiseguide

Publisert: 29.06.2023 07:54 av DN

Reiserute på Bali: Beste tidspunkt å besøke Bali og 7-dagers reiseguide

Denne omfattende reiseguiden gir innsikt i beste tidspunkt å besøke Bali og en detaljert 7-dagers reiserute for å få mest mulig ut av oppholdet på denne fortryllende indonesiske øya. Opplev Balis fantastiske landskap, pulserende kultur og spennende eventyr for en uforglemmelig ferie.

Beste tidspunkt å besøke Bali: Det beste tidspunktet å besøke Bali er i løpet av den tørre sesongen, som strekker seg fra april til september. I løpet av denne perioden er været generelt solfylt, luftfuktigheten er lav og nedbøren er minimal. Desember og november er høysesong i Bali, varmt og vakkert, men vær forberedt på at det er mange turister som reiser hit i denne perioden av året.

Dag 1: Ankomst på Bali - Kuta Beach og Uluwatu-tempelet: Ved ankomst på Ngurah Rai internasjonale flyplass blir du transportert til hotellet ditt, og resten av dagen kan du nyte fritiden på egenhånd. Fordyp deg i roen på hotellet eller ta en rolig spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Ubud, oppdag den lokale kunsten, fengslende danser og klassiske malerier som bevarer øyas rike kulturarv. Når kvelden nærmer seg, kan du vurdere å besøke landsbyen Petulu i nærheten, som er kjent for den ekstraordinære synet av tusenvis av hegrer som returnerer til trærne langs risåkrene. Observer denne fascinerende forestillingen og la deg bli fordypet i Balis underverk.

Uluwatu Bali

Dag 2: Ubud - Balinesisk offerverksted og malekurs: Dra til Balis kulturelle hjerte, Ubud. Start dagen med et tradisjonelt balinesisk offerverksted, der du lærer kunsten å lage canang sari, intrikate blomsterarrangementer som symboliserer hengivenhet. Eller utforsk din kreativitet i et balinesisk malekurs, der du kan utforske den tradisjonelle Kamasan-stilen inspirert av Ramayana-eposet.

Dag 3: Sykkeltur og matlagingskurs i Ubud: Ubud er et flott sted å sykle. Ta en sykkel på feriestedet eller leie en sykkel utenfor og begynn å utforske landsbygda og nærliggende landsbyer rundt Ubud. Nyt panoramautsikt, besøk Tegenungan-fossen og beundre de berømte Tegallalang-ris-terrassene. Hvis du er glad i gastronomi, kan du avslutte dagen med et praktisk matlagingskurs, der du mestrer smakene av balinesisk mat og nyter dine kulinariske kreasjoner.

Ubud Bali

Dag 4: Seminyak - Surfing og avslapping på stranden: Reis til Seminyak, en stilig strandby kjent for sitt trendy miljø og eksklusive etablissementer. Dykk inn i surfekulturen med en privat surfetime tilpasset ditt erfaringsnivå. Føl spenningen når du fanger din første bølge. Deretter kan du slappe av på den vakre Seminyak-stranden, nippe til forfriskende cocktailer og sole deg i den tropiske solen.

Dag 5: Seminyak - Tanah Lot-tempelet - Utforskning av templer og solnedgang: Begi deg ut på en kulturell reise til Pura Taman Ayun, et tempelkompleks kjent for sin kinesiske arkitektoniske påvirkning og rolige omgivelser. Fortsett til Kedaton Monkey Forest, et fredelig fristed der du kan observere gråhalede makakaper blant frodig vegetasjon. Til slutt kan du bevitne det ikoniske Tanah Lot-tempelet, som ruver på en fjellformasjon, mens solen går ned og skaper en fengslende silhuett.

Dag 6: Seminyak - Ayung-elven - Raftingeventyr med hvitt vann: Nyt en adrenalinfylt hvitvannsraftingopplevelse på Ayung-elven. Naviger gjennom spennende stryk mens du omgis av fantastisk natur, frodige regnskoger og fossefall. Opplev dyreliv og fordyp deg i Balis naturlige skjønnhet under dette uforglemmelige eventyret.

 Raftingeventyr Bali Indonesia

Dag 7: Avreise fra Seminyak - Farvel, Bali! Ta en rolig spasertur langs stranden, handle suvenirer eller unne deg en avslappende spabehandling. Si farvel til Bali når din private transport tar deg til Ngurah Rai internasjonale flyplass for avreise.

For å fly til Bali, sjekk de beste flytilbudene her. Sammenlign priser og bestill flyreisen i god tid for å sikre deg de beste alternativene og prisene. Og selvfølgelig kan du også finne de beste hotellalternativene på Bali her.

Book din neste reise