Rwanda reiseinformasjon


Rwanda har klart å kutte sin nisje som Afrikas hotteste nye øko-turismedestinasjon. Det lille landet ved sømmen av Øst- og Sentral-Afrika har raskt reist seg til å bli den siste kjepphest i enhver naturelskers reisedagbok og en blomstrende safari-destinasjon. Et landskap med uopphørlige stigninger og stuper, det har rettmessig fått navnet, "landet med tusen åser".

Rwanda er på bare 26 338 kvadratkilometer, og er gjennomvåt av enorm naturlig glans og mangfold som viser frem: imponerende landskap med stupbratte fjell og bølgende åser, tette regnskoger, vulkanske topper og fjellgorillaer, store vannveier og masser, dyrelivsreservater og kulturreservater og naturreservater.

Rwanda sitter og koser mellom land; med Uganda i nord, Tanzania i øst, Burundi i sør og Den demokratiske republikken Kongo (DRC) i vest. Dens hovedstad, den fortryllende pittoreske byen Kigali.

Safari i Rwanda med African Horizons

Rwanda
Gorilla Tracking i Rwanda

Om oss

Reiser.no AS, skal gjennom www.reiser.no, samt Reiser.no på Facebook og reiserno på Instagram, gi deg tilgang til god informasjon om de beste reisemålene og tilby bookingløsninger med de beste prisene på ulike reiser.

Vi jobber med et bredt utvalg av leverandører for å finne frem til de som har best pris og kvalitet.

Følg oss

Populære destinasjoner