Se hva du kan gjøre og oppleve i Singapore

Singapore er et asiatisk kryssningspunkt mellom øst og vest. Her er de hypermoderne bygningene i finansdistriktet blandet med Cinatowns klassiske små hus. Som gammelt handelssted er Singapore et naturlig valg for alle som ønsker å shoppe, utvalget er enormt. Singapores kjøkken er påvirket av alle Asias hjørner, du kan glede deg, dette overgår de høyeste forventninger.
Singapore

Book din neste reise

Søk etter hotell i hele verlden
Singapore

Clarke Quay

Riverside Quay var en gang sentrum av Singapores havn. Nå er stedet totalrenovert og med alle sine nattklubber og restauranter er her et yrende natteliv. De historiske bygningene er blitt bevart, slik at stedet har beholdt sin spesielle karakter.
Adresse: 3 River Valley Road, Singapore
Telefon: +65 6337 3292
Transport: Clarke Quay
Singapore

Singapore Zoo

The Singapore Zoo er en såkalt "åpen zoo", en verdenskjent zoologisk hage med 315 dyrearter, hvorav ca 60 er truet. Du finner alle de store kattene her: løve, tiger, jaguar, leopard og puma, også sjeldne hvite tigre. Hvis du vil, kan du møte orangutanger ansikt til ansikt. De fleste av dyrene blir holdt i romslige innhegninger, skilt fra de besøkende med tørre eller våte vollgraver. Farlige dyr er plassert i bur med glassvegger. Parken tilbyr også en spennende natt safari.
Adresse: 80 Mandai Lake Road, Singapore
Telefon: +65 6269 3411
Transport: Ang Mo Kio (then bus 138) or Choa Chu Kang station (then bus 927)
Singapore

The Sultan Mosque

Sultan-moskeen med sin kuppel og minareter skinner lysegrønn og er en svært vakker bygning i Kampong Glam distriktet. Denne moskeen er muslimenes viktigste bygningen i Singapore (det er 68 moskeer i byen totalt). Besøkende er velkommen til moskeene selv om visse deler er reservert for de som er trofaste muslimer.
Adresse: 3 Muscat Street, Singapore
Telefon: +65 6293 4405
Transport: Bugis
Singapore

Fort Canning Park

Denne parken, midt i sentrum, er et flott sted for alle som ønsker å lære mer om Singapores militære historie. Raffles siste hjem i løpet av sin tid i byen er også her. En spennende tur i det underjordiske kommandohovedkvarteret, brukt av britene under andre verdenskrig, er et must når du besøker parken.
Adresse: 51 Canning Rise, Singapore
Telefon: +65 6471 7361
Transport: Dhoby Ghaut
Singapore

Singapore Flyer

Med sine 165 meter er Singapore flyer høyere enn London Eye og gir deg en visuell fornøyelse når du skuer utover Marina Bay og de store ikoner og landemerker i Singapore.
Adresse: 30 Raffles Avenue, Singapore
Telefon: +65 6333 3311
Singapore

Holland Village

Dette populære stedet for ungdom og arbeidere fra utlandet blir ofte kalt "Holland V". Her tilbys en bohemsk blanding av fine restauranter, kule barer og spisesteder. Holland Village er også et knutepunkt for dem som er interessert i antikviteter, med mange utsalgsteder for håndtverk, kunst og interiør.
Adresse: Holland Village, Singapore
Transport: Buona Vista
Singapore

The Southern Ridges

En liten rest av det grønne som engang dekket hele øyen. The Southern Ridges er en rekke grønne områder som strekker seg 9 km. Ta Canopy Walk gjennom regnskogen, ta en pause og studer det flotte hagearbeidet i Hort Park, kryss deretter den vakkert designede Henderson Waves Bridge, og ta tilslutt taubanen ned til Sentosa Island etter å ha beundret utsikten fra Mount Faber.
Adresse: Harbour Front, Singapore
Telefon: +65 6471 5601
Transport: Harbour Front
Singapore

Chinatown

Byggingen av den kinesiske bydelen i Singapore startet i 1828 og var da trangere og mer overfylt enn den er i dag. Det meste av bydelen er blitt renovert, men de smale gatene og butikkene er her fortsatt, det samme er flere store markeder. Ta en tur innom Peoples Park Complex kjøpesenteret og Chinatown Complex markedet og opplevelsen blir enda bedre.
Adresse: South Street, Singapore
Transport: Chinatown (kan også bruke Outram station)
Singapore

Raffles Hotel

Drikken Singapore Sling ble skapt her i 1915, av bartender Ngiam Tong Boon, og den serveres fortsatt i den tradisjonelle Long Bar. Et flott hotell med en fantastisk atmosfære, museum og vakre hager. Mat er viktig for hotellet og kjøkkenet er i verdensklasse. For de som ønsker å lære å lage mat som de store kokker, kan man ta et kurs ved Raffles Culinary Academy. Utenfor inngangen står trolig den mest fotograferte dørvakten i verden.
Adresse: 1 Beach Road, Singapore
Telefon: +65 6337 1886
Transport: City Hall
Singapore

Esplanade

Ved munningen av Singapore River ligger Esplanade, et opplevelses og kunstsenter med en konsertsal, teater, intimkonserter og øvingslokaler, samt utendørs arenaer. Uformelt blir senteret kalt "Durian" på grunn av sin likhet med den berømte tropiske frukten. Bygningene er imponerende arkitektoniske verk, og har blandt verdens beste akustikk. Selv om det ikke er noen på scenen er dette et flott sted for å spise lunsj, eller å rusle hos naboen; Esplanade kjøpesenteret.
Adresse: 1 Esplanade Drive, Singapore
Telefon: +65 6828 8377
Transport: City Hall
Singapore

Newton Food Centre

Tradisjonell og stor gateselger i sentrum av Newton. Senteret er ofte markedsført som en turistattraksjon i seg selv og her kan du finne nesten alt når det kommer til mat: fishball nudler, satay, stekt østers og hummer. "Et hawker centre er navnet på utendørskomplekser i Hong Kong, Malaysia, Singapore og Riau Islands, her er en rekke små boder som selger et utvalg av billig mat". -Wikipedia
Adresse: Clemenceau Ave North, Newton Circus, Singapore
Transport: Newton
Singapore

Sun with Moon

Sun whith moon serverer moderne japansk mat i en behagelig setting. Menyen varierer avhengig av når på døgnet du kommer. Noen av rettene kan være litt dyre, men kvaliteten og presentasjonen er førsteklasses.
Adresse: 501 Orchard Road, Singapore
Telefon: +65 6733 6636
Transport: Orchard