Book din neste reise

Lanzarote

Nasjonalparken Timanfaya

Vulkanfeltet Timanfaya ble i 1993 utnevnt til nasjonalpark av UNESCO. Det 200 m2 store området byr på spennende geologiske fenomen og inneholder 180 plantetyper. Bare 10 m ned i jordens indre er temperaturen 600°C! Timanfaya er et levende laboratorium for biologisk forskning. Området ble totalt ødelagt under gjentagende vulkanutbrudd i år 1730-1736 og igjen i 1824. En av toppene heter ikke uventet Ildens fjell.
Telefon: +34 928 840057
Åpningstider: 10.00 - 18.00
Lanzarote

Puerto del Carmen

Lave sukkerbithus og over seks km gyllne sandstrender. Velkommen til Lanzarotes turistsentrum. Vannsport som vindsurfing, dykking og sportsfiske er topp. Restauranter, nattliv og shopping er stort. God vin og en kveldsrunde på Puerto del Carmens strandpromenade, med forfriskende havbris, lyden av latter og det begynnende nattelivet, en livsberikende opplevelse.
Adresse: Puerto del Carmen
Lanzarote

César Manrique Stiftelsen

Den verdensberømte arkitekten César Manriques (1919-1992) studio og hjem rommer både stiftelsen hans og en kunstsamling med verk av blant andre Picasso, Miró og Chillida. Huset er et perfekt eksempel på César Manriques kunst. Vulkanske bobler integreres med moderne arkitektur. Bygningen og hagen er konstruert på en lavahøyde fra vulkanens utbrudd i perioden 1730-1736.
Adresse: Taro de Tahiche, Teguise C.P. 35507
Telefon: +34 928 843 138
Lanzarote

Jameos del Agua og Cueva de los Verdes

27 km nord for hovedstaden Arrecife ligger en av verdens mest interessante grotteformasjoner. Ved vulkanen Monte de la Coronas utbrudd for 3000 år siden skaptes et underjordisk kompleks av grotter og vann, Jameos del Aqua. Et av dem er 62 meter langt og 21 meter høyt. Her finnes alt fra hager til underjordiske auditorier. Like ved ligger Cueva de los Verdes med sin 7 km lange vulkanske tunnel. I den største grotten finnes en underjordisk innsjø.
Telefon: +34 928 848 020
Lanzarote

Playas del Papagayo

På Lanzarotes sørspiss finnes en god kandidat til tittelen « Spanias vakreste strand». En liten bukt med en liten øy framfor og et helt berg av lys sand. I dette område finnes Lanzarotes uslåelige strender.
Adresse: Playas del Papagayo
Lanzarote

Playa Blanca

Denne stranden, nær Papagayo, karakteriseres av sin lyse sand og følelsen av genuin fiskelandsby. Ideelt for familier og vannsportinteresserte. Ferger går til Fuerteventura.
Adresse: Playa Blanca
Lanzarote

Costa Teguise

Costa Teguise, på stranden las Cucharas er ideell for alle typer vindsurfing. Her finnes også undervannsutflukter og et stort natteliv.
Adresse: Costa Teguise
Lanzarote

Arrecife

Arrecifes beste strand sies å være Playa El Reducto, den ligger sør for Lanzarotes hovedstad.
Adresse: Arrecife
Lanzarote

La Graciosa Beaches

La Graciosa er en liten øy som ligger nord for Lanzarote i det som kalles Chinijoskjærgården. La Graciosa er den største øyen i denne vakre skjærgården og har ulike typer strender. De to lokalsamfunnene på øyen er Caleta de Sebo, der de fleste innbyggerne bor, og Casas de Pedro Barba. Utover fjellområdene består øyen nesten bare av vulkansk sand.
Adresse: La Graciosa
Lanzarote

El Diablo

Med temperaturer på 600 °C satser lunsjrestauranten Diablo på å grille i ekte vulkanglør i nationalparken Timanfaya. Lammekjøtt, fisk og kanariske poteter.
Adresse: Timanfaya National Park
Telefon: +34 928 840 056
Lanzarote

La Cabaña Restaurante

Ring på forhånd og bestill bord, for det pleier å være fult på La Cabaña Restaurante. Fantastisk atmosfære og maten er laget med perfeksjon.
Adresse: Carretera Tías, Macher, 84, 35571 Mache
Telefon: +34 650 685 662
Lanzarote

Sandra´s Cafetería

Denne kafeen har et stort utvalg av ferske smørbrød, utsøkte bakervarer og de ansatte gir deg en fantastisk service, alltid med et smil. Her er en terrasse og WiFi til kundene. Stedet har også en imponerende samling av ulike tetyper, svart, grønn, sitron, mint, frukt, sommer, lime, kanel og mange fler.
Adresse: Avenida de Papagayo, Playa Blanca
Telefon: +34 928 517 940
Lanzarote

Surf Corner Vegetarian Cafe

Dette er en vegetarisk kafe som tilbyr deilig juice, ferdiglagde smørbrød og wraps. Anbefales på det varmeste.
Adresse: Las Cucharas Beach, Costa Teguise
Lanzarote

Cerveceria San Miguel

En av de livligste pubene i Puerto del Carmen satser på å servere et stort utvalg av øl, ikke bare spansk øl som navnet tilsier. Cocktails, drinker og alkoholfritt i et koselig miljø med musikk.
Adresse: Avenida del Varadero, Puerto Del Carmen
Telefon: +34 928 515 265
Lanzarote

The Purple Turtle

Dette er en herlig bar som serverer god mat, smaksrike drinker og har et basseng du kan ta et dykk i når du blir for varm. Baren har billig øl, så her blir det raskt fullt!
Adresse: 32 Calle Reina Sofia, Pueto Del Carmen, 35510 Puerto del Carmen
Telefon: +34 928 510 449
Lanzarote

Wax Bar

Om du kjenner det kribler i kroppen etter sport er det Wax Bar du bør gå til. Når du først er der, prøv deres karaoke!
Adresse: C.C. Papagayo, L.69, 35580 Playa Blanca
Telefon: +34 928 51 94 81
Lanzarote

Marina Rubicon

Ta er rusletur langs havnen og velg hvor dere vil gå blant de mange små, koselige barer og restauranter. Her kommer du garantert til å finne et bra sted for å ta en drink og nyte utsikten.
Adresse: Urbanizacion Castillo del Aguila, s/n, 35570 Playa Blanca