Thailands fantastiske strender og øyer: Et tropisk paradis

Publisert: 24.07.2023 01:59 av DN

Thailands fantastiske strender og øyer: Et tropisk paradis

Thailand er kjent for sine fantastiske strender og pittoreske øyer. Med krystallklart turkis vann, myk sand og frodige tropiske landskap tar vi deg med til noen av Thailands mest fengslende strender og øyer, når du bør besøke dem og hva du kan utforske.

Phuket:

Phuket, Thailands største øy, skilter med en rekke fantastiske strender som passer for enhver reisendes smak. Fra den livlige og pulserende Patong Beach til den mer rolige og avsidesliggende Kata Noi Beach, er det noe for alle. Eventyrlystne kan kose seg med vannsport som snorkling, dykking og surfing, mens de som søker avslapning, kan nyte solen eller nyte en avslappende thailandsk massasje ved stranden. Med sitt livlige natteliv, travle markeder og deilige lokale retter, er Phuket et must-visit reisemål for strandelskere. Den beste tiden å besøke Phuket, Thailand, er i tørrsesongen som vanligvis varer fra november til april.

Phuket Reiserno

Koh Phi Phi:

Nedsenket i Andamanhavet, tilbyr de sjarmerende øyene i Koh Phi Phi en tropisk oase. De viktigste attraksjonene, Phi Phi Don og Phi Phi Leh, skilter med imponerende kalksteinsklipper, smaragdvann og livlige marine liv. Maya Bay, berømt for filmen "The Beach," er et must-see, med sine uberørte hvite sandstrender og fengslende korallrev. Ta en båttur rundt øyene, snorkle i de livlige korallhagene eller bare slapp av på de rolige strendene. November til april regnes som den beste tiden å besøke Koh Phi Phi, da det tilbyr de mest gunstige værforholdene med minimal nedbør, lavere luftfuktighet og rikelig med sol. Høysesongen faller mellom desember og februar, når været er på sitt beste, noe som gjør det til en ideell tid for strandaktiviteter, snorkling, dykking og utforsking av øyas naturlige skjønnhet.

Thailands Koh Phi Phi Reiserno

Koh Samui:

Koh Samui er kjent for sine palmeomkransede strender og luksuriøse feriesteder og er et favorittmål for bryllupsreisende og reisende som ønsker en blanding av avslapning og eventyr. Chaweng Beach, øyas mest populære strekning, har en livlig atmosfære med strandbarer, restauranter og et utvalg av vannsport. For en mer avslappet opplevelse, kan du dra til Lamai Beach eller Maenam Beach, hvor du kan slappe av i fredelige omgivelser. Ikke gå glipp av den ikoniske Big Buddha-tempelet, som ligger på en liten øy utenfor Koh Samuis nordøstkyst og gir panoramautsikt over øya. Den beste tiden å besøke Koh Samui er mellom desember og februar.

Koh Samui Thailand Reiserno

Krabi:

Krabi-provinsen, som ligger på Thailands Andamanhavskyst, er en perle for strandentusiaster og naturelskere. Railay Beach, som bare er tilgjengelig med båt, skilter med imponerende kalksteinsklipper, krystallklart vann og utrolige klippeformasjoner, noe som gjør det til et paradis for fjellklatrere. For en avslappet atmosfære kan du besøke den nærliggende Ao Nang Beach eller ta en langhalebåt til den fantastiske Phra Nang Beach. I tillegg til de fantastiske strendene, tilbyr Krabi rikelig med muligheter for øyhopping, utforsking av huler og oppdagelse av skjulte laguner. Som Phuket og Koh Phi Phi er den beste tiden å besøke Krabi mellom november og april.

Krabi Thailand Reiserno

Koh Tao:

Kjent som "Skilpaddøya," skilter Koh Tao med uberørte sandstrender, krystallklart vann og livlige korallrev, noe som gjør det til en toppdestinasjon for snorkling og dykking. Bortsett fra undervannsunderverkene, tilbyr Koh Tao en avslappet atmosfære med sjarmerende bungalower ved stranden, koselige kafeer og betagende solnedganger. Enten du søker eventyr i havet eller bare ønsker å slappe av på idylliske strender, lover Koh Tao en uforglemmelig tropisk ferie. Den beste tiden å besøke Koh Tao er mellom desember og april, og høysesongen faller mellom desember og februar.

Koh Tao Thailand Reiserno

Koh Chang:

Øya er også kjent som "Elefantøya." Koh Chang er et vakkert paradis som ligger i Thailands golf. Som en av de største øyene i landet, tilbyr den en rekke opplevelser for reisende. Fra frodige regnskoger og fossefall til fantastiske sandstrender og rolige bukter, fanger Koh Changs naturlige skjønnhet alle som besøker. Eventyrlystne kan begi seg ut på jungelturer, utforske skjulte huler og delta i vannsport, mens de som søker avslapning, kan slappe av på de rolige strendene. Med sin avslappede atmosfære, sjarmerende fiskebyer og deilige sjømat, tilbyr Koh Chang en perfekt blanding av eventyr og ro for en uforglemmelig øyferie. Den beste tiden å besøke Koh Chang er mellom november og april.

Koh Chang Thailand Reiserno

Pakk badetøyet, ta med solkrem og begi deg ut på en reise til Thailands fantastiske strender og øyer - et tropisk paradis venter på deg. For å hjelpe deg med å planlegge turen din til Thailand enkelt, har vi forberedt alt her for deg. Tur/retur Oslo - Bangkok starter fra 8000NOK. Du kan sjekke flyreiser til Thailand og hundrevis av hotellalternativer her
 
 

 

Book din neste reise