Se hva du kan gjøre og oppleve i Gran Canaria

Om du liker mildt klima, masse severdigheter og varierende landskap kan miniatyrkontinentet Kanariøyene være noe for deg. Geografisk er det afrikansk, politisk spansk, og kulturelt en lett blanding. Gran Canaria er en sammensmelting av smaker og innflytelser. Helt fra grottemenneskene flakket omkring gjennom de palmevokste markene og de brusende dalene har inntrengere forsøkt å hevde sin rett til landet- og de hadde gode grunner til det.
Gran Canaria
Gran Canaria

Maspalomas

Å vandre i de naturlig beskyttede sanddynene, eller langs den 2800 meter lange stranden er utrolig populært. Maspalomas ligger like ved den kjente Maspalomasørkenen, et mini-Sahara av naturbeskyttede gullgule sanddyner som det er en fantastisk opplevelse å vandre rundt i. Stranden grenser i nord til sandstranden i naboreisemålet Playa del Inglès.
Gran Canaria

Post

Hovedpostkontoret ligger på Avenida Primero de Mayo 62, Las Palmas.

Om oss

Reiser.no AS, skal gjennom www.reiser.no, samt Reiser.no på Facebook og reiserno på Instagram, gi deg tilgang til god informasjon om de beste reisemålene og tilby bookingløsninger med de beste prisene på ulike reiser.

Vi jobber med et bredt utvalg av leverandører for å finne frem til de som har best pris og kvalitet.

Følg oss

Populære destinasjoner